Taittopalvelut

taittoOlemme laajentaneet tarjoamiamme taittopalveluja. Teemme erityisesti painotuotteina ja/tai PDF-tiedostoina tuotettavia julkaisuja.

Painopisteemme on monisivuisissa julkaisuissa: tieto- ja kaunokirjallisuus, kirjasarjat, tietosanakirjat, hakuteokset, raportit, koulutusmateriaalit ja ohjekirjat, juhlajulkaisut, historiikit, käsiohjelmat, omakustanteet, kirjaset jne. Teemme myös kuvitettuja julkaisuja kuten esitteitä ja tuoteluetteloita. Tarvittaessa graafinen suunnittelijamme toteuttaa taittomallit, kaaviot, kuvitukset ja valokuvat.

Vaativimmatkin työt tehdään nopeasti, perusteellisesti ja ammattitaidolla, totuttuun tapaan laatutyönä. Materiaali laatutarkistetaan ennen kuin se lähtee taitto-osastoltamme painovalmiina.

Taitto tehdään InDesignilla. Hallitsemme myös FrameMaker-ohjelman, jos tuotantolinjanne pohjautuu sille, tai tarvitsette FrameMaker-InDesign -konversiota.

Viimeaikaisia taittoja

Esimerkkejä viimeaikaisista taitoistamme löytyy julkaisuportfoliosta.

Kirjantaitto-osaston taustaa

Laatumme perustuu laajaan kokemukseen kirjanjulkaisualalla. Aloitin kirjasarjojen suunnittelun ja taiton vuonna 1991, ja olen tehnyt kaikkea pehmeäkantisista pokkareista nahkakantisiin erikoispainoksiin, sanakirjoista ja tietosanakirjoista valokuva-, taide- ja runokirjoihin.

Olen myös suunnitellut lähes 100-osaisen kirjasarjan ulkoasun ja taittanut useita yli tuhatsivuisia opuksia, sekä kuvitettuja kirjoja lastenkirjoista teknisiin käsikirjoihin.

Osa kirjoista on sittemmin toteutettu yli kymmenellä kielellä samoilla taittomalleilla.

kirjahyllyt